In-pack processed foods : improving quality / edited by Philip Richardson
ผู้แต่งร่วม: Richardson, Philip [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 621.798:664 I56 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, 2008 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 411 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781420074338; 9781845692469หัวเรื่อง: Food -- Packagingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 621.798:664 I56 (Browse shelf) | กล่องที่ 69 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE36241 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||||
621.798:664 F6 Food and packaging materials - chemical interactions | 621.798:664 G5 Global legislation for food packaging materials / | 621.798:664 I5 Innovations in food packaging / | 621.798:664 I56 In-pack processed foods : | 621.798:664 K6 Regulation of food packaging in Europe and the US/ | 621.798:664 P5 Fresh foods/ | 621.798:664 P5 Packaging of fresh food/ |
There are no comments on this title.