Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems /c Jean-Francois Meullenet, Rui Xiong, and Christopher J. Findlay.
โดย: Meullenet, Jean-Francois
ผู้แต่งร่วม: Findlay, Christopher J.
| Xiong, Rui
เลขเรียกหนังสือ: 664:543.92 M4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007. รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 248 p. : tables, ill. ; 26 cm.ISBN: 0813801788; 9780813801780หัวเรื่อง: Food -- Sensory evaluation -- Statistical methods![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:543.92 M4 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE36024 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ | 664:543.61 D4 Detecting foreign bodies in food / | 664:543.61 K53 Pearson's composition and analysis of foods/ | 664:543.92 M4 Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems /c Jean-Francois Meullenet, Rui Xiong, and Christopher J. Findlay. | 664.57 M3 The market for vanilla in the European union/ | 664.57 M3 The market for vanilla in the European union/ | 664:576.8:613.2 H35 Food microbiology and hygiene/ |
There are no comments on this title.