Handbook of food preservation / edited by M. Shafiur Rahman.

ผู้แต่งร่วม: Rahman, Shafiur [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 H3 Language: English ชื่อชุด: ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, c2007. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xvii, 1068 p. : ill. ; 26 cm.ISBN: 1574446061 (alk. paper); 9781574446067 (alk. paper)หัวเรื่อง: Food -- Preservationสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8/.9 H3 (Browse shelf) กล่องที่ 53 Available 2018-08-31 1 BE35961

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300