Handbook of food preservation / edited by M. Shafiur Rahman.
ผู้แต่งร่วม: Rahman, Shafiur [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 H3 Language: English ชื่อชุด: ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, c2007. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xvii, 1068 p. : ill. ; 26 cm.ISBN: 1574446061 (alk. paper); 9781574446067 (alk. paper)หัวเรื่อง: Food -- Preservationสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index.ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 H3 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35961 |
There are no comments on this title.