Microbial technology in the developing world / edited by E.J. Da Silva ... [et al.].
ผู้แต่งร่วม: DaSilva, E. J. [ed.] | Dommergues, Y. R. | Nyns, E. J. | Ratledge, C.
เลขเรียกหนังสือ: 663.1 M5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Oxford ; New York : Oxford University Press, 1987. รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 444 p. : ill. ; 25 cm.ISBN: 0198547196หัวเรื่อง: Biotechnology -- Developing countriesGeneral note: Includes bibliographies and index.ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 663.1 M5 (Browse shelf) | กล่องที่ 17 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35960 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
663 S7 Beverage industry microfiltration / | 663 W6 Beverages : carbonated and noncarbonated/ | 663.057 S5 The soft drinks companion : a technical handbook for the beverage industry / | 663.1 M5 Microbial technology in the developing world / | 663.11 F86 Fungal biotechnology/ | 663.12/.14 J63 Yeasts for food and other purposes/ | 663.12/.14 Y4 Yeast genetic engineering |
There are no comments on this title.