A handbook of food packaging/ Frank A. Paine and Heather Y. Paine
โดย: Paine, Frank A.
ผู้แต่งร่วม: Paine, Heather Y.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.038 P3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Glasgow : Leonard Hill, 1983 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 394 p. : ill., tablesหัวเรื่อง: Food -- Packaging![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.038 P3 (Browse shelf) | กล่องที่ 35 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25455 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664.8.038 F654 Food packaging technology/ | 664.8.038 N3 Flexible package integrity/ | 664.8.038 P3 A handbook of food packaging / | 664.8.038 P3 A handbook of food packaging/ | 664.8.038 P55 Edible coatings and soluble packaging/ | 664.8.038 P56 Food packaging/ | 664.8.038 P7 Principles of aseptic processing and packaging/ |
There are no comments on this title.