A handbook of food packaging / Frank A. Paine, Heather Y. Paine
โดย: Paine, Frank A.
ผู้แต่งร่วม: Paine, Heather Y.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.038 P3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London [etc.] : Blackie Academic & Professional, 1992. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 497 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0216932106หัวเรื่อง: Food -- Packagingชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.038 P3 (Browse shelf) | กล่องที่ 35 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30366 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||||
664.8.038 F65 Food packaging and preservation : theory and practice/ | 664.8.038 F654 Food packaging technology/ | 664.8.038 N3 Flexible package integrity/ | 664.8.038 P3 A handbook of food packaging / | 664.8.038 P3 A handbook of food packaging/ | 664.8.038 P55 Edible coatings and soluble packaging/ | 664.8.038 P56 Food packaging/ |
There are no comments on this title.