Understanding the codes alimentarius / Food and Agriculture Organization of the United Nations and World Health Organization
โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
ผู้แต่งร่วม: World Health Organization
เลขเรียกหนังสือ: 389.6:664 F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : FAO, 2006 ครั้งที่พิมพ์: 3rd editionรายละเอียดตัวเล่ม: 39 p. ; 30 cm.ISBN: 9251056141หัวเรื่อง: Codex alimentarius![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 389.6:664 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 87 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35789 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
389.6:621.18 A4 ASME boiler and pressure vessel code. Section VIII : Rules for construction of pressure vessels : Division 2 -- Alternative rules / | 389.6:621.798:633/635 O7 Recommendations on the international standardisation of packaging for fruit and vegetables/ | 389:664.11 สถบ ผลกระทบทางเศรษฐกิจจากมาตรวิทยาเคมีต่ออุตสาหกรรมน้ำตาลทรายในประเทศไทย = | 389.6:664 F6 Understanding the codes alimentarius / | 389.6:664(100) F6 Codex alimentarius abridged version/ | 389.6:664(595) D4 Food safety according to hazard analysis and critical control point (HACCP) system / | 389.6:664(595) D4 General principles of food hygiene / |
There are no comments on this title.