Codex alimentarius abridged version/ Food and Agriculture Organization of the United Nations
โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations
ผู้แต่งร่วม: Smith, Barry L. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 389.6:664(100) F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome FAO 1990 รายละเอียดตัวเล่ม: 1 เล่ม 30 cmISBN: 925102944Xหัวเรื่อง: Food![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 389.6:664(100) F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 87 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE29156 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
389.6:621.798:633/635 O7 Recommendations on the international standardisation of packaging for fruit and vegetables/ | 389:664.11 สถบ ผลกระทบทางเศรษฐกิจจากมาตรวิทยาเคมีต่ออุตสาหกรรมน้ำตาลทรายในประเทศไทย = | 389.6:664 F6 Understanding the codes alimentarius / | 389.6:664(100) F6 Codex alimentarius abridged version/ | 389.6:664(595) D4 Food safety according to hazard analysis and critical control point (HACCP) system / | 389.6:664(595) D4 General principles of food hygiene / | 389.6(73) A653 Annual book of ASTM standards 2003: Section 00 - Index / |
There are no comments on this title.