Handbook of frozen food packaging and processing / edited by Da-Wen Sun
ผู้แต่งร่วม: Sun, Da-Wen [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF 664.8.037.1:621.798 H3 Language: English ชื่อชุด: Food science and technology ; 155ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton, FL : Taylor & Francis, 2006 รายละเอียดตัวเล่ม: 737 p. : ill. ; 26 cm.ISBN: 157444607X (alk. paper) :หัวเรื่อง: Frozen foods | Frozen foods -- Packagingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and indexชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 664.8.037.1:621.798 H3 (Browse shelf) | กล่องที่ 95 | Available | 2018-08-31 | BE35620 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
REF 664.8.022.3 F6 Combined compendium of food additive specifications / | REF 664.8.037(026) G8 Guide to food transport : | REF 664.8.037(026) G8 Guide to food transport : | REF 664.8.037.1:621.798 H3 Handbook of frozen food packaging and processing / | REF 664.8/.9:059 A4 The almanac of the canning freezing, preserving industries; 2002-03; updated to January 1, 2003 / | REF 664.8/.9:059 A4 The Almanac of the canning, freezing, preserving industries : update to January 1, 2002/ | REF 664.8/.9:059 A4 The Almanac of the canning, freezing, preserving industries : update to December 1, 2000/ |
There are no comments on this title.