Innovations in food packaging / edited by Jung H. Han
ผู้แต่งร่วม: Han, Jung H. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 621.798:664 I5 Language: English ชื่อชุด: Food Science and Technology, International Seriesข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevir Academic Press, 2005 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 517 p.: ill., tables ; 25 cm.ISBN: 0123116325 :หัวเรื่อง: Food -- Packagingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 621.798:664 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 69 | Available | 2018-08-31 | BE35617 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||||
621.798:663/664 B6 Resource use and liquid food packaging : E.C. Directive 85/339 : UK data 1986-1990 : a report for INCPEN/ | 621.798:664 F6 Food and packaging materials - chemical interactions | 621.798:664 G5 Global legislation for food packaging materials / | 621.798:664 I5 Innovations in food packaging / | 621.798:664 I56 In-pack processed foods : | 621.798:664 K6 Regulation of food packaging in Europe and the US/ | 621.798:664 P5 Fresh foods/ |
There are no comments on this title.