Guide to regulation of food ingredients and food packaging materials / Frank Olsson and P. C. Weeda

โดย: Olsson, Frank
ผู้แต่งร่วม: Weeda, P. C.
เลขเรียกหนังสือ: 664:621.798.1 O4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Elmwood Park, NJ : The Food Institute , 2002 รายละเอียดตัวเล่ม: 356 p. : 30 cm.หัวเรื่อง: Food additives | Packaging
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:621.798.1 O4 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 BE35570

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300