Guide to regulation of food ingredients and food packaging materials / Frank Olsson and P. C. Weeda
โดย: Olsson, Frank
ผู้แต่งร่วม: Weeda, P. C.
เลขเรียกหนังสือ: 664:621.798.1 O4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Elmwood Park, NJ : The Food Institute , 2002 รายละเอียดตัวเล่ม: 356 p. : 30 cm.หัวเรื่อง: Food additives | Packagingชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664:621.798.1 O4 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | BE35570 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
664:62 I5 Developments in food engineering | 664:62 M3 Food process design / | 664:62 พงศ วิศวกรรมอาหาร : | 664:621.798.1 O4 Guide to regulation of food ingredients and food packaging materials / | 664:621.798.151 J46 Packaging foods with plastics/ | 664:631.56 M38 Essentials of food safety and sanitation/ | 664:642.2 S6 Snack foods processing / |
There are no comments on this title.