Food packaging : principles and practice / Gordon L. Robertson.
โดย: Robertson, Gordon L.
เลขเรียกหนังสือ: 621.798.1:664 R6 ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton, FL : Taylor & Francis/CRC Press, 2006. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 550 p. : ill. ; 27 cm.ISBN: 0849337755 (alk. paper)หัวเรื่อง: Food -- Packagingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access Full-textชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 621.798.1:664 R6 (Browse shelf) | กล่องที่ 71 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35504 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||
621.798.156 D3 Wrapping overwrapping and bundling : a self - instructional course/ | 621.798.1:664 F6 New packaging technologies for the food industry / | 621.798.1:664 F6 New packaging technologies for the food industry / | 621.798.1:664 R6 Food packaging : principles and practice / | 621.798.18 B7 Laminates and lamination/ | 621.798.18 D3 Coating & laminating : a self-instructional course/ | 621.798.18 P4 Developments in barrier coatings for paper and borad packaging / |
There are no comments on this title.