Chemistry of Food Packaging. A symposium, sponsore by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 166th Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., Aug. 30, 1973/ edited by Charles M. Swalm
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.038:54 C45 Language: English ชื่อชุด: Advances in Chemistry Series 135ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C. : American Chemical Society 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 109 p.ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.038:54 C45 (Browse shelf) | กล่องที่ 5 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE19262 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||
664.8.038 R63 Food packaging : principles and practice/ | 664.8.038 S22 Food packagig; a guide for the supplier, processor, and distributor/ | 664.8.038 S221 Principles of food packaging/ | 664.8.038:54 C45 Chemistry of Food Packaging. A symposium, sponsore by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 166th Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., Aug. 30, 1973/ | 664.8.039.5 D5 Safety of irradiated foods/ | 664.8.039.5 F Legal problems in food irradiation/ | 664.8.039.7 F47 Fermented foods/ |
There are no comments on this title.