Chemistry & biochemistryl of marine food products/ edited by Roy E. Martin ... [et al.]

ผู้แต่งร่วม: Martin, Roy E. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 639.38 C47 Language: 00eng ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. รายละเอียดตัวเล่ม: xvii, 474 p. ill. 24 cm.ISBN: 0870554085/หัวเรื่อง: Fish as food -- Analysis | Seafood -- Analysis
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
639.38 C47 (Browse shelf) กล่องที่ 12 Weeding 2018-08-31 1 BE26034

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300