Cereal technology / Samuel A. Matz
โดย: Matz, Samuel A.
เลขเรียกหนังสือ: 664.6/.7 M42 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : AVI, Pub. Co., 1970 รายละเอียดตัวเล่ม: vii, 388 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0870550713หัวเรื่อง: Cereals![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.6/.7 M42 (Browse shelf) | กล่องที่ 148 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE22162 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664:661.73 G87 Food acid manufacture : recent developments/ | 664:663.11 F663 Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia, May 1-4, 1978/ | 664:663.15 P56 Food processing enzymes : recent development/ | 664.6/.7 M42 Cereal technology / | 664.6/.7 P6 Advances in cereal science and technology/ | 664.6/.7 R6 Convenience Foods : recent technology/ | 664:67.02:681.511 M3 Automatic control of food manufacturing processes/ |
There are no comments on this title.