เห็ดฟางดองน้ำปลาบรรจุกระป๋อง = Canned straw mushroom in fish sauce / Ubolsri Cheosakul (CONFIDENTIAL)

โดย: Cheosakul, Ubolsri
ผู้แต่งร่วม: Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 6ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1977 รายละเอียดตัวเล่ม: 12 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: เห็ดฟางดองน้ำปลาบรรจุกระป๋องหัวเรื่อง: Canning and preserving | อาหารกระป๋อง | เห็ดฟาง | Fish sauce | Mushrooms | Straw mushroomsสาระสังเขป: Three formulae of canned straw mushroom in fish sauce prepared in the Food Industry Division have comparable characteristics in appearance, flavour, odour, and texture. The acceptability of two formulae is as high as 84 per cent whereas that of the third one is even higher e.g. 86 per cent. Therefore, it is worthwhile to carry out further research to develop their processes for an industrial scale.สาระสังเขป: กองอุตสาหกรรมอาหาร ได้ทดลองผลิตเห็ดฟางดองน้ำปลาบรรจุกระป๋องขึ้น 3 สูตร มีคุณลักษณะ ทั้งรส, กลิ่น, และความกรอบไม่แตกต่างกันมาก. เห็ดของสองสูตรได้รับความนิยมสูงถึง 84%, ส่วนเห็ดของสูตรที่สามได้รับความนิยมสูงขึ้นไปอีกถึง 86%. ฉะนั้นจึงมีลู่ทางที่จะทำการวิจัยเพิ่มเติมต่อไปจนถึงขั้นอุตสาหกรรม.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300