Bottled corn juice Ubolsri Cheosakul (CONFIDENTIAL) น้ำข้าวโพดขวด

โดย: Cheosakul, Ubolsri
ผู้แต่งร่วม: Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 4 Rep. No.2ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1977 รายละเอียดตัวเล่ม: 9 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: น้ำข้าวโพดขวดหัวเรื่อง: Corn | Corn juice | น้ำข้าวโพด | ข้าวโพดสาระสังเขป: Bottled corn juice was prepared in the Food Industry Division, ASRCT. It was found to have very attractive characteristics, namely, light yellow colour, clear appearance, sugar-cane odour and pleasant flavour, composed of the desirable combination of sweet and salt testes. It is suitable for use as a refreshment. This soft drink in one of the by-products from the preparation of canned young corn.สาระสังเขป: กองอุตสาหกรรมอาหาร, สวป. ได้ผลิตน้ำข้าวโพดขวดที่มีลักษณะน่าดื่มคือสีเหลืองอ่อนใส, กลิ่นหอมคล้ายน้ำอ้อย, รสหวานเค็มพอดี ซึ่งเหมาะสมสำหรับใช้เป็นเครื่องดื่มแก้กระหายน้ำโดยเฉพาะอย่างยิ่งในประเทศที่มีอากาศร้อน. เครื่องดื่มนี้เป็นผลพลอยได้จากการทำข้าวโพดกระป๋อง.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300