Biotechnology in food processing/ edited by Susan K. Harlander, Theodore P. Labuza

เลขเรียกหนังสือ: 574.6:664 B5537 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N. J., U. S. A. Noyes Publications c1986 รายละเอียดตัวเล่ม: xxvi, 323 p. ill. 25 cm.ISBN: 081551073Xหัวเรื่อง: Biotechnology | Food industry and tradeGeneral note: Proceedings of a symposium held Oct. 7-9, 1985, at the University of Minesota, sponsored by Dept. of Food Science and Nutrition at the University of Minnesota
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
574.6:664 B5537 (Browse shelf) กล่องที่ 84 Available 2018-08-31 1 BE27086

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300