Biotechnology and food quality: proceedings of the first international Symposium/ editors, Shain-dow Kung, Donald D. Bills, Ralph Quatrano
ผู้แต่งร่วม: Bills, Donald d. [ed.] | Quatrano, Ralph | International Symposium on Biotechnology and Food Quality 1988 University of Maryland
เลขเรียกหนังสือ: 574.6:664 B57 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boston Butterworths c1989 รายละเอียดตัวเล่ม: xi, 354 p. ill. 25 cm.ISBN: 0409902225หัวเรื่อง: Food -- Biotechnology -- congresses | Food -- Quality -- congressesGeneral note: "First International Symposium on Biotechnology and Food Quality" Pref.ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 574.6:664 B57 (Browse shelf) | กล่องที่ 14 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE29044 |
There are no comments on this title.