Biochemistry of food proteins/ edited by B.J.F. Hudson

ผู้แต่งร่วม: Hudson, B. J. F. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.38:577.1 B468 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London ; New York : Elsevier Applied Science c1992 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 419 p. ill. 23 cm.ISBN: 1851667687หัวเรื่อง: Food -- Protein content | Proteins -- Chemistry | Proteins -- MetabolismGeneral note: Includes bibliographical references and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.38:577.1 B468 (Browse shelf) กล่องที่ 148 Available 2018-08-31 1 BE29825

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300