A critical review of fish sauce fermentation industry / Malee Sundhagul, Praphaisri Somchai

โดย: Sundhagul, Malee
ผู้แต่งร่วม: Somchai, Praphaisri | ประไพศรี สมใจ | มาลี สันฑกุล | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 31/2 Rep. no. 1ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: 12 p.หัวเรื่อง: Fermentation | Fish sauce | Fish sauce fermentation industryสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: Past and recent information concerning development in fish sauce fermentation industry are presented and discussed in relation to the increasing needs of a rapidly expanding population, with particular emphasis on Thailand. Besides, the criticism has made on the introduction of "mieki" liquid, known in Thailand as Bx liquid, in the production of fish sauce. A method for the detection of "Bx" in fish sauce by the thin-layer chromatography is also given. Authors
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1975/387
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1975/387-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300