A Complete course in canning. 1st -
ผู้แต่งร่วม: The Canning trade
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.036.5 C65 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Baltimore : The Canning Trade 1906- รายละเอียดตัวเล่ม: v, diagrs. 24 cm.หัวเรื่อง: Canning and preserving![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.036.5 C65 (Browse shelf) | Checked out | 2018-11-08 | 1 | BE27318 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.8.03 N3 Natural antimicrobials for the minimal processing of foods / | 664.8.03 S4 Shelf life evaluation of foods/ | 664.8.03 U5 Understanding and measuring the shelf-life of food / | 664.8.036.5 C65 A Complete course in canning. 1st - | 664.8.037.1 C5 Chilled foods : | 664.8.038 E3 Edible coatings and films to improve food quality / | 664.8.039.7 T7 The traditional fermented foods of Thailand/Bulan Phithakpol ... [et al.] |
There are no comments on this title.