Automatic control of food manufacturing processes/ Ian McFarlane
โดย: McFarlane, Ian
เลขเรียกหนังสือ: 664:67.02:681.511 M3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London [etc.] : Blackie Academic & Professional 1995 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: x, 251 p. figs, tables. 24 cmISBN: 0751402079หัวเรื่อง: Food processing![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:67.02:681.511 M3 (Browse shelf) | กล่องที่ 9 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30487 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664.6/.7 M42 Cereal technology / | 664.6/.7 P6 Advances in cereal science and technology/ | 664.6/.7 R6 Convenience Foods : recent technology/ | 664:67.02:681.511 M3 Automatic control of food manufacturing processes/ | 664.692.5 E93 Extrusion cooking/ | 664.692.5:664.267 T45 Report on transparent noodles from other bean starches : process improvement (Thailand)/ | 664.692.5:664.267 T45 Report on transparent noodles from other bean starches : process improvement (Thailand)/ |
There are no comments on this title.