Auditing in the food industry : from safety and quality to environmental and other audits/ edited by Mike Dillon and Chris Griffith
ผู้แต่งร่วม: Dillon, Mike [ed.]
| Griffith, Chris [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.8/.9 A8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, 2001 ; Cambridge : Woodhead Publishing Limited, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: i-x, 217 p. : ills., tables; 24 cm.ISBN: 0849312140/; 1 85573 450 8/หัวเรื่อง: Auditing -- Handbook, manuals, etc![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 006.3:664.8/.9 A8 (Browse shelf) | กล่องที่ 86 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31914 |
There are no comments on this title.