Understanding and measuring the shelf-life of food / edited by R. Steele

ผู้แต่งร่วม: Steele, R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 U5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge ; Boca Raton : Woodhead Publishing ; CRC Press, 2004 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 407 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0849325560 (CRC Press) :; 1 85573 732 9 (Woodhead Publishing)หัวเรื่อง: Food -- Shelf-life dating | Food -- Storage
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.03 U5 (Browse shelf) Available 2022-11-11 1 BE34806

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300