Understanding and measuring the shelf-life of food / edited by R. Steele
ผู้แต่งร่วม: Steele, R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 U5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge ; Boca Raton : Woodhead Publishing ; CRC Press, 2004 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 407 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0849325560 (CRC Press) :; 1 85573 732 9 (Woodhead Publishing)หัวเรื่อง: Food -- Shelf-life dating![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.03 U5 (Browse shelf) | Available | 2022-11-11 | 1 | BE34806 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664.8/.9 กรต GMP ระบบการจัดการและควบคุมการผลิตอาหารให้ปลอดภัย / | 664.8.03 N3 Natural antimicrobials for the minimal processing of foods / | 664.8.03 S4 Shelf life evaluation of foods/ | 664.8.03 U5 Understanding and measuring the shelf-life of food / | 664.8.036.5 C65 A Complete course in canning. 1st - | 664.8.037.1 C5 Chilled foods : | 664.8.038 E3 Edible coatings and films to improve food quality / |
There are no comments on this title.