Total quality assurance for the food industries/ Wilbur A. Gould and Ronald W. Gould
โดย: Gould, Wilbur A.
เลขเรียกหนังสือ: 664:658.562 G6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Baltimore, MD : CTI Publications c1988 รายละเอียดตัวเล่ม: 394 p. ill. 24 cm.ISBN: 0930027140หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Quality control![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:658.562 G6 (Browse shelf) | กล่องที่ 18 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE28515 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ | 664:658.56 S4 Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / | 664:658.2 F6 Food factories : processes, equipment, costs/ | 664:658.562 G6 Total quality assurance for the food industries/ | 664:658.562 G68 Total quality assurance/ | 664.66 B385 Batters and breadings in food processing/ | 664:661 A5 Antimicrobials in food / |
There are no comments on this title.