The traditional fermented foods of Thailand/Bulan Phithakpol ... [et al.]
โดย: Phithakpol, Bulan
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.039.7 T7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: vi, 157 p. ill, appendix 30 cm.ISBN: 9679932249หัวเรื่อง: Fermented foods -- Thailand![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.039.7 T7 (Browse shelf) | Weeding | 2023-03-16 | 1 | BE30667 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664.8.036.5 C65 A Complete course in canning. 1st - | 664.8.037.1 C5 Chilled foods : | 664.8.038 E3 Edible coatings and films to improve food quality / | 664.8.039.7 T7 The traditional fermented foods of Thailand/Bulan Phithakpol ... [et al.] | 664.848 อตส รายงานการศึกษาภาวะเศรษฐกิจอุตสาหกรรม เรื่องอุตสาหกรรมเห็ดกระป๋องในภาคเหนือ/ | 664 A74 Principles of sensory evaluation of food/ | 664 E31 Unit operation in food processing/ |
There are no comments on this title.