The technology of wine making/ M.A. Amerine, H.W. Berg, and W.V. Cruess

โดย: Amerine, Maynard Andrew
ผู้แต่งร่วม: Berg, Harold W. | Cruess, William Vere
เลขเรียกหนังสือ: 663.2/.3 A47 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1967 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 799 p. ill. 24 cm.หัวเรื่อง: Wine and wine making
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
663.2/.3 A47 (Browse shelf) กล่องที่ 11 Available 2018-08-31 1 BE14013

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300