The economics of food processing/ W. Smith Greigh, in collaboration with specialists
โดย: Greig, William Smith
เลขเรียกหนังสือ: 664.003.1 G725 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1971 รายละเอียดตัวเล่ม: xi, 373 p. ill. 24 cm.ISBN: 0870550969หัวเรื่อง: Food industry and trade -- United Statesชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.003.1 G725 (Browse shelf) | กล่องที่ 19 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE19754 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.002.2(593) T8 Proposal on process improvement for small food industry in Thailand / | 664.002.5:628 G6 CGMP's / food plant sanitation/ | 664.002.645 R3 Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance / | 664.003.1 G725 The economics of food processing/ | 664.004.6 M6 Modern techniques for food authentication / | 664.004.8 B5 Food from waste/ | 664.004.86 F6 Food industry wastes : disposal and recovery/ |
There are no comments on this title.