The chemical analysis of foods/ David Pearson; originallyll written by H. E. Cox
โดย: Pearson, David
เลขเรียกหนังสือ: 664:543 P Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London : J. & A. Churchill 1962 ครั้งที่พิมพ์: 5th ed.
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:543 P (Browse shelf) | กล่องที่ 6 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE1455 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:504.06 E5 Environmentally - friendly food processing / | 664:519.25 B6 Statistical methods for food science : | 664:54 C5 Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / | 664:543 P The chemical analysis of foods/ | 664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ | 664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ | 664:543.61 D4 Detecting foreign bodies in food / |
There are no comments on this title.