The almanac of the canning freezing, preserving industries; 2002-03; updated to January 1, 2003 / The Food Institute
ผู้แต่งร่วม: Food Institute
เลขเรียกหนังสือ: REF 664.8/.9:059 A4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Elmwood Park, NJ : Food Institute, 2003 ครั้งที่พิมพ์: 85th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 837 p. ; 22 cm.ISBN: 0971969272 /หัวเรื่อง: Canning and preserving -- Industry and Trade -- United States -- Periodicals![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664.8/.9:059 A4 (Browse shelf) | กล่องที่ 94 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32228 |
There are no comments on this title.