Textured protein products/ Marcia H. Gutcho

โดย: Gutcho, M.
เลขเรียกหนังสือ: 664.38 G87 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 44ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1977 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 355 p. ill. 25 cm.ISBN: 08155096813หัวเรื่อง: Protens -- Patents
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.38 G87 (Browse shelf) กล่องที่ 9 Available 2018-08-31 1 BE21408

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300