Starch in food : structure, function and applications / edited by Ann-Charlotte Eliasson.
ผู้แต่งร่วม: Eliasson, Ann-Charlotte [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.2 S7 ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge ; Boca Raton, Fla. : Woodhead Pub. ; CRC Press, c2004. รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 605 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0849325552 (CRC Press); 1 85573 731 0 (Woodheadpublising) :หัวเรื่อง: Food -- Analysis | StarchGeneral note: Includes bibliographical references and indexชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.2 S7 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35021 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
664.2 J63 Industrial starch technology : recent developments/ | 664.2 P4 Edible starches and starch-derived syrups/ | 664.2 R31 Industrial uses of starch and its derivatives/ | 664.2 S7 Starch in food : structure, function and applications / | 664.2 S73 Statrch conversion technology/ | 664.2:547.458 V4 Marine polysaccharides : | 664.3 G85 Edible oils and fats : recent developments/ |
There are no comments on this title.