Starch in food : structure, function and applications / edited by Ann-Charlotte Eliasson.

ผู้แต่งร่วม: Eliasson, Ann-Charlotte [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.2 S7 ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge ; Boca Raton, Fla. : Woodhead Pub. ; CRC Press, c2004. รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 605 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0849325552 (CRC Press); 1 85573 731 0 (Woodheadpublising) :หัวเรื่อง: Food -- Analysis | StarchGeneral note: Includes bibliographical references and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.2 S7 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE35021

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300