Some savoury food products/ N. Lyall
โดย: Lyall, N.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 L Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London : Food Trade Press Ltd. 1965 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 157 p. tables
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 L (Browse shelf) | กล่องที่ 39 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE11151 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.8/.9 F4 Food processing technology : principles and practice/ | 664.8/.9 H3 Handbook of food preservation / | 664.8/.9 I56 Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / | 664.8/.9 L Some savoury food products/ | 664.8/.9 L5 New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ | 664.8/.9 N4 New methods of food preservation/ | 664.8/.9 S5 Food process design and evaluation/ |
There are no comments on this title.