Snack food technology/ Samuel a. Matz

โดย: Matz, Samuel A.
เลขเรียกหนังสือ: 664:642.572 M37 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. c1984 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 415 p. ill. 24 cm.ISBN: 0870554603/หัวเรื่อง: Snack foods -- Patents
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:642.572 M37 (Browse shelf) กล่องที่ 31 Available 2018-08-31 1 BE27470
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664:621.798.151 J46 Packaging foods with plastics/ 664:631.56 M38 Essentials of food safety and sanitation/ 664:642.2 S6 Snack foods processing / 664:642.572 M37 Snack food technology/ 664.647 F6 Food emulsion / 664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ 664:65.015.11 L6 Food plant design /

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300