Safety of irradiated foods/ J. F. Diehl.
โดย: Diehl, J.F.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.039.5 D5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York; Basel; Hong Kong : Marcel Dekker c1995 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: x, 454p. figs., tables 24 cm.ISBN: 0824793447หัวเรื่อง: Irradiated foods![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.039.5 D5 (Browse shelf) | กล่องที่ 5 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30645 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664.8.038 S22 Food packagig; a guide for the supplier, processor, and distributor/ | 664.8.038 S221 Principles of food packaging/ | 664.8.038:54 C45 Chemistry of Food Packaging. A symposium, sponsore by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 166th Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., Aug. 30, 1973/ | 664.8.039.5 D5 Safety of irradiated foods/ | 664.8.039.5 F Legal problems in food irradiation/ | 664.8.039.7 F47 Fermented foods/ | 664.8.039.7 ดชส งานวิจัยเรื่อง นวัตกรรมกิมจิสมุนไพรเสริมโปรตีนและโพรไบโอติก = |
There are no comments on this title.