Analysis f foods and beverages : modern techniques/ edited by George Charalambous

ผู้แต่งร่วม: Charalambous, George [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 663/664.001 A76 ชื่อชุด: Food science and technologyข้อมูลการพิมพ์: Orlando Academic Press 1984 รายละเอียดตัวเล่ม: xviii, 652 p. ill. 24 cm.ISBN: 0121691608หัวเรื่อง: Beverages -- Analysis | Food -- Analysis
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
663/664.001 A76 (Browse shelf) กล่องที่ 30 Available 2018-08-31 1 BE25275

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300