Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance / edited by Ibtisam E. Tothill
ผู้แต่งร่วม: Tothill, Ibtisam [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.002.645 R3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton FL; Cambridge : CRC Press ; Woodhead, c2003 รายละเอียดตัวเล่ม: xvii, 406 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0849317592 (CRC Press); 1 85573 674 8 (Woohead)หัวเรื่อง: Food adulteration and inspection | Food contamination -- Measurement | Food industry and trade -- Quality control | Food -- Analysis | Food -- Quality -- Testingชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.002.645 R3 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35184 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.001.573 M37 Mathematical modelling of food processing operations/ | 664.002.2(593) T8 Proposal on process improvement for small food industry in Thailand / | 664.002.5:628 G6 CGMP's / food plant sanitation/ | 664.002.645 R3 Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance / | 664.003.1 G725 The economics of food processing/ | 664.004.6 M6 Modern techniques for food authentication / | 664.004.8 B5 Food from waste/ |
There are no comments on this title.