Production and packaging of non - carbonated fruit juices and fruit beverages/ edited by P. R. Ashurst
ผู้แต่งร่วม: Ashurst, P. R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 663.813:621.798 P7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London [etc.] : Blackie Academic & Professional 1995 ครั้งที่พิมพ์: 2 nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 429 p. ill., tables. 24 cm.ISBN: 0751401692หัวเรื่อง: Beverages![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 663.813:621.798 P7 (Browse shelf) | กล่องที่ 50 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30458 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | 663.813:621.798 P7 (Browse shelf) | กล่องที่ 147 | Available | 2018-08-31 | 2 | BE30496 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
663.8 หตพ น้ำผักผลไม้ เครื่องดื่มให้พลังงาน ต้านทานโรค / | 663.813 P38 Fruit and vegetable juice processing/ | 663.813:621.798 P7 Production and packaging of non - carbonated fruit juices and fruit beverages/ | 663.813:621.798 P7 Production and packaging of non - carbonated fruit juices and fruit beverages/ | 663.813:658.56 R44 Quality control manual for citrus processing plants/ | 663.81:634.3 K55 Citrus processing : a complete guide/ | 664.15:663.15 วจย รายงานวิจัย เรื่องการผลิตและการใช้ไฮเทสต์โมลาสในอุตสาหกรรมหมัก = |
There are no comments on this title.