Processing foods : quality optimisation and process assessment/ edited by Fernanda A.R. Oliveira, Jorge C. Oliveira, with Marc E. Hendrickx, Dietrich Knorr, Loen G.M. Gorris
ผู้แต่งร่วม: Gorris, Loen G.M. [ed.]
| Hendrickx, Marc E. [ed.]
| Knorr, Dietrich [ed.]
| Oliveira, Fernanda A.R. [ed.]
| Oliveira, Jorge C. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664 P64 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press 1999 รายละเอียดตัวเล่ม: (18), 415 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0849379059หัวเรื่อง: Food industry and trade![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664 P64 (Browse shelf) | กล่องที่ 50 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32026 |
There are no comments on this title.