Processing foods : quality optimisation and process assessment/ edited by Fernanda A.R. Oliveira, Jorge C. Oliveira, with Marc E. Hendrickx, Dietrich Knorr, Loen G.M. Gorris

ผู้แต่งร่วม: Gorris, Loen G.M. [ed.] | Hendrickx, Marc E. [ed.] | Knorr, Dietrich [ed.] | Oliveira, Fernanda A.R. [ed.] | Oliveira, Jorge C. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664 P64 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press 1999 รายละเอียดตัวเล่ม: (18), 415 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0849379059หัวเรื่อง: Food industry and trade
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664 P64 (Browse shelf) กล่องที่ 50 Available 2018-08-31 1 BE32026

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300