Amino acid fortification of protein foods; report of an international conference ; held at the Massachusetts Institute of Technology, September 16 to 18, 1969/ edited by Nevin S. Scrimshaw and Aaron M. Altschul
ผู้แต่งร่วม: Altschul, Aaron Mayer [ed.] | Scrimshaw, Nevin S. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.38:547.466 A56 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge, MIT Press [1971] รายละเอียดตัวเล่ม: xxv, 664 p. ill. 24 cm.ISBN: 0262190915/หัวเรื่อง: Amino acids -- Congresses | Food -- Congresses | Nutrition -- Congresses | Proteins -- Congressesชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.38:547.466 A56 (Browse shelf) | กล่องที่ 6 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE15186 |
There are no comments on this title.