Principles of sugar technology/ edited by Pieter Honig
เลขเรียกหนังสือ: 664.1 Hon Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevier Publishing Company 1953 รายละเอียดตัวเล่ม: 3 V.General note: V. 1 : Properties of sugars and nonsugars, the purification of juices; V. 2 : Crystallization; V. 3 :ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.1 Hon (Browse shelf) | กล่องที่ 33 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE3801 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.1 Hon (Browse shelf) | V.2 | Checked out | 2018-11-09 | 1 | BE3802 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.1 Hon (Browse shelf) | กล่องที่ 39 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE3803 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664.004.86 F6 Food industry wastes : disposal and recovery/ | 664(035) F65 Food industries manual / | 664.1 Hon Principles of sugar technology/ | 664.1 Hon Principles of sugar technology/ | 664.143/.149 S4 Confections and candy technology/ | 664.162.8 ศรร สารให้ความหวาน = | 664.2 J35 Industrial starches/ |
There are no comments on this title.