Principles of sugar technology/ edited by Pieter Honig
เลขเรียกหนังสือ: 664.1 Hon Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevier Publishing Company 1953 รายละเอียดตัวเล่ม: 3 V.General note: V. 1 : Properties of sugars and nonsugars, the purification of juices; V. 2 : Crystallization; V. 3 :ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.1 Hon (Browse shelf) | กล่องที่ 33 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE3801 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.1 Hon (Browse shelf) | V.2 | Checked out | 2018-11-09 | 1 | BE3802 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.1 Hon (Browse shelf) | กล่องที่ 39 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE3803 |
There are no comments on this title.