Principles of sugar technology/ edited by Pieter Honig

เลขเรียกหนังสือ: 664.1 Hon Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevier Publishing Company 1953 รายละเอียดตัวเล่ม: 3 V.General note: V. 1 : Properties of sugars and nonsugars, the purification of juices; V. 2 : Crystallization; V. 3 :
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.1 Hon (Browse shelf) กล่องที่ 33 Available 2018-08-31 1 BE3801
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.1 Hon (Browse shelf) V.2 Checked out 2018-11-09 1 BE3802
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.1 Hon (Browse shelf) กล่องที่ 39 Available 2018-08-31 1 BE3803

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300