Potato processing/ William F. Talburt and Ora Smith, in collaboration with a group of specialist
โดย: Talburt, William F.
ผู้แต่งร่วม: Smith, Ora
เลขเรียกหนังสือ: 664.83 T34 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1975 ครั้งที่พิมพ์: 3rd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 705 p. ill. 24 cm.ISBN: 0870551809หัวเรื่อง: Potato products![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.83 T34 (Browse shelf) | กล่องที่ 18 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE23659 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664.8.047 V36 Food dehydration/ | 664.8.05 G54 Compressed food bars/ | 664.83 T26 Potato processing/ | 664.83 T34 Potato processing/ | 664.83/.84 H36 Commercial processing of vegetables/ | 664.83/.85 T7 Food products formulary | 664.85 F788 Fruit processing : nutrition, products, and quality management/ |
There are no comments on this title.