Physical properties of foods / edited by Micha Peleg, Edward B. Baglely

ผู้แต่งร่วม: Bagley, Edward B. [ed.] | Peleg, Micha [ed.] | Institute of Food Technologists | International Union of Food Science and Technology | IFT-IUFoST Basic Symposium (1982 : Las Vegas, Nev.)
เลขเรียกหนังสือ: 664-4 P48 Language: English ชื่อชุด: IFT basic symposium seriesข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co., c1983 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 532 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0870554182/หัวเรื่อง: Food -- AnalysisGeneral note: Papers of the IFT-IUFoST Basic Symposium held in 1982 at Las Vegas, Nevada
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664-4 P48 (Browse shelf) กล่องที่ 13 Available 2018-08-31 1 BE24846

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300