Physical properties of foods / edited by Micha Peleg, Edward B. Baglely
ผู้แต่งร่วม: Bagley, Edward B. [ed.]
| Peleg, Micha [ed.]
| Institute of Food Technologists
| International Union of Food Science and Technology
| IFT-IUFoST Basic Symposium (1982 : Las Vegas, Nev.)
เลขเรียกหนังสือ: 664-4 P48 Language: English ชื่อชุด: IFT basic symposium seriesข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co., c1983 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 532 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0870554182/หัวเรื่อง: Food -- Analysis![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664-4 P48 (Browse shelf) | กล่องที่ 13 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE24846 |
There are no comments on this title.