Physical properties of foods and food processing systems/ edited by M.J. Lewis
โดย: Lewis, M. J.
เลขเรียกหนังสือ: 664-4 L4 Language: English ชื่อชุด: Ellis Horwood series in food science and technology ISSN 093-3367ข้อมูลการพิมพ์: Chichester, West Sussex : E. Horwood 1987 รายละเอียดตัวเล่ม: 465 p. ill. 25 cm.ISBN: 0895733994 /หัวเรื่อง: Food![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664-4 L4 (Browse shelf) | กล่องที่ 4 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE28363 |
There are no comments on this title.