Pearson's composition and analysis of foods/ onald S. Kirk, Ronald Sawyer
โดย: Kirk, Ronald S.
ผู้แต่งร่วม: Sawyer, Ronald
เลขเรียกหนังสือ: 664:543.61 K53 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Essex : Longman Scientific & Technical ครั้งที่พิมพ์: 9th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: x, 708p. figs., tables 24 cm.ISBN: 0582409101หัวเรื่อง: Food adulteration and inspection![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:543.61 K53 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30555 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ | 664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ | 664:543.61 D4 Detecting foreign bodies in food / | 664:543.61 K53 Pearson's composition and analysis of foods/ | 664:543.92 M4 Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems /c Jean-Francois Meullenet, Rui Xiong, and Christopher J. Findlay. | 664.57 M3 The market for vanilla in the European union/ | 664.57 M3 The market for vanilla in the European union/ |
There are no comments on this title.