Pearson's composition and analysis of foods/ onald S. Kirk, Ronald Sawyer

โดย: Kirk, Ronald S.
ผู้แต่งร่วม: Sawyer, Ronald
เลขเรียกหนังสือ: 664:543.61 K53 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Essex : Longman Scientific & Technical ครั้งที่พิมพ์: 9th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: x, 708p. figs., tables 24 cm.ISBN: 0582409101หัวเรื่อง: Food adulteration and inspection | Food -- AnalysisGeneral note: Rev.ed. of L Pearson's chemical analysis of foods. 8th ed./ Harold Egan, Ronald S. Kirk, Ronald Sawyer. 1981
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:543.61 K53 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE30555

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300