Packaging your seafood products/ compiled by Ross Palmer; editor, Fran Lowe
ผู้แต่งร่วม: Lowe, Fram [ed.]
| Palmer, Ross [comp.]
เลขเรียกหนังสือ: 621.798:637.56 P3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Wellington, N.Z. New Zealand Fishing Industry Board รายละเอียดตัวเล่ม: 104 p. ill., tables 26 cm.หัวเรื่อง: Packaging -- Seafood![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 621.798:637.56 P3 (Browse shelf) | กล่องที่ 10 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE29349 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
621.798:631.56 ปรณ ผลของการปรับสภาพบรรยากาศในภาชนะบรรจุต่อการยืดอายุการเก็บรักษาของผลมังคุด/ | 621.798:635.076 I5 Manual on the packaging of fresh fruits and vegetables : special programme for export packaging/ | 621.798:635.912 I5 Manual on the packaging to cut flowers and plants/ | 621.798:637.56 P3 Packaging your seafood products/ | 621.798:639.2 O7 Packages and Packaging material for fish/ | 621.798.64 R67 Improving tamper-evident packaging : problems, tests and solutions/ | 621.798:641.539.06 F6 Developments in microwaveable packaging / |
There are no comments on this title.