New methods of food preservation/ edited by G.W., Gould
ผู้แต่งร่วม: Gould, .G. W. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 N4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London [etc.] : Blackie Academic & Professional 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: xix, 324 p. figs., tables. 25 cm.ISBN: 0751400483หัวเรื่อง: Food -- Preservation![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 N4 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30798 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.8/.9 I56 Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / | 664.8/.9 L Some savoury food products/ | 664.8/.9 L5 New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ | 664.8/.9 N4 New methods of food preservation/ | 664.8/.9 S5 Food process design and evaluation/ | 664.8/.9 T64 Fundamentals of food process engineering/ | 664.8/.9 กรต GMP ระบบการจัดการและควบคุมการผลิตอาหารให้ปลอดภัย / |
There are no comments on this title.