Natural gums for edible purposes/ Andrew A. Lawrence
โดย: Lawrence, Andrew A.
เลขเรียกหนังสือ: 668.41 L3 Language: English ชื่อชุด: Food Technology Review No. 36ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyes Data Corporation 1976 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 338 p.
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 668.41 L3 (Browse shelf) | กล่องที่ 36 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE20855 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
668.5/.54 R4 Essential oils' 88. Regional Workshop/Seminar on Essential Oils | 668.3 S2 Adhesives technology annual/ | 668.41 G87 Edible gums and related substances/ | 668.41 L3 Natural gums for edible purposes/ | 668.55 J28 Fragrance technology : sunthetic and natural perfumes/ | 668.55 P723 The raw materials of perfumery/ | 668.5/.54 T5 Essential oils' 80 / |
There are no comments on this title.